Referenties van onze relaties…

 

Door de positieve ervaringen van een zakenrelatie, ben ik met Martijn Duijnisveld in contact gekomen. Omdat ik mijn werkzaamheden als trainer en trainingsacteur uitvoer naast een vaste baan, is mijn aangifte enigszins afwijkend van een reguliere ondernemer. Ik heb Martijn hierbij ervaren als een kundig, flexibel en prettig persoon. Afspraak is afspraak en zijn adviezen zijn helder in combinatie met maatwerk. Daarnaast is er de juiste balans in de prijs-kwaliteit verhouding.

Samengevat is mijn ervaring met Martijn bovengemiddeld positief!

– Mendo, trainer en trainingsacteur

 

Voor mij is het een geruststelling dat ik mijn boekhouding heb uitbesteed aan Administratiekantoor Duijnisveld. Ik hoef er alleen maar voor  te zorgen dat ik de stukken netjes en op tijd aanlever. Martijn is een goede betrouwbare boekhouder. Bij onduidelijkheden neemt hij de tijd om het zorgvuldig uit te leggen waardoor ik als leek ook de complexe aspecten kan begrijpen.

Als de boekhouding niet geheel compleet is, neemt hij meteen contact met je op om dit zo snel mogelijk op te lossen. Ook is het erg  fijn dat hij met je meedenkt.

Een mooie bijkomstigheid is dat Martijn naar de door jou gewenste locatie  kan  komen.

Ik zou als ondernemer Administratiekantoor Duijnisveld zeker aanraden.

– Klusbedrijf Gossen

 

Ieder jaar weer blij met Martijn Duijnisveld, die van de voor mij complexe combinatie van een deels vaste baan, eigen activiteiten die via diverse kanalen betaald worden, een eigen huis en nog zo wat aftrekposten in no time een samenhangende aangifte weet te maken. En heb ik in de loop van het jaar nog ergens een vraag over? Nooit een probleem.  Goede service voor een goede prijs, afgeleverd met een glimlach en oprechte belangstelling voor waar ik mee bezig ben.

– Janneke Tanja, Verhalenverteller, trainer, creatief facilitator