Welkom

Als u op zoek bent naar een administratiekantoor of boekhouder, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ons administratiekantoor is gevestigd in Zoetermeer en richt zich op organisaties in het midden- en klein bedrijf (MKB) en particulieren.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van administraties en alles wat daarbij komt kijken.

Daarbij gaan wij uit van de gedachte dat u meer mag vragen van een administratiekantoor of belastingadviseur dan alleen het boeken van de administratie of het invullen van de belastingaangifte.

Goede serviceverlening, regelmatige informatieverstrekking, geen 9-tot-5-mentaliteit en een scherpe, heldere tariefstelling worden door onze relaties als meest opvallende kenmerken van ons administratiekantoor genoemd.

U bent goed in uw vak, wij in het onze.

Benieuwd naar onze werkwijze?

Team

Martijn Duijnisveld

Martijn Duijnisveld

Ik ben Martijn Duijnisveld.

Sinds 2002 ben ik actief als boekhouder. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse grote en kleine bedrijven. Zo heb ik enkele jaren bij een accountantskantoor gewerkt, waarbij ik voor veel ondernemers de administratie heb verwerkt. Daaropvolgend ben ik bij een notenfabriek, als hoofd van de financiële afdeling aan de slag gegaan. Hierbij leidde ik een gemotiveerd team van vijf personen.

Momenteel verricht ik werkzaamheden als financial controller bij een bedrijf dat veelal projecten uitvoert in het sociale domein in opdracht van lokale overheden en non-profit organisaties.

In 2009 heb ik mijn administratiekantoor in Zoetermeer opgericht.

Ik vind het heerlijk om mensen te helpen. Ik geniet iedere keer weer als klanten vol verbazing tegenover mij zitten en zich afvragen wat de belastingdienst nu weer heeft bedacht. Ik geniet nog veel meer als ik na wat uitleg merk dat ze het begrepen hebben.

 

David van Beek

David van Beek

Mijn naam is David van Beek.

In 2014 heb ik mijn VWO diploma behaald en momenteel studeer ik Notarieel Recht. Uiteindelijk wil ik graag een Master in Fiscaal Recht behalen. Door Administratiekantoor Duijnisveld krijg ik de kans om alvast vanuit een andere invalshoek kennis te maken met een deel van dit vakgebied.

Op dit moment houd ik mij vooral bezig met het invoeren van de financiële administratie van onze klanten. Daarnaast zorg ik ervoor dat er met enige regelmaat een nieuwsartikel op de website verschijnt.

Toen ik in dienst kwam heb ik meteen geleerd dat duidelijkheid, nauwkeurigheid en service gerichtheid heel belangrijk zijn. Bij Administratiekantoor Duijnisveld kan ik me hierin heel goed ontwikkelen.

 

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons administratiekantoor in Zoetermeer (wijk Meerzicht) op.