Het goed bijhouden van de boekhouding is niet voor iedereen weggelegd. Er is kennis vereist om dit goed te doen en het kan in sommige gevallen veel tijd kosten. Wat de reden ook is om de administratie niet zelf bij te houden, Administratiekantoor Duijnisveld helpt u hier graag bij en neemt deze voor sommigen vervelende werkzaamheden graag voor u uit handen! Wij hebben kennis op het gebied van boekhouding, zowel voor particulieren als ondernemers.

Direct meer lezen over:

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van boekhouding? Neem gerust eens contact met ons administratiekantoor in Den Haag op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ons administratiekantoor is gevestigd in Zoetermeer maar is ook actief in Den Haag en omstreken.

 

administratiekantoor den haag

Ons administratiekantoor in Den Haag verricht diverse financiële werkzaamheden

Wij verzorgen zowel de boekhouding voor ondernemers als voor particulieren. Bij ons administratiekantoor in Den Haag kunt u onder meer terecht voor:

 • Aangifte inkomstenbelasting:
  Voor iedereen in Nederland is belasting betalen verplicht. Een groot deel van de belastingen, zoals accijns en BTW, betaalt u direct. De inkomstenbelasting werkt anders. U kunt op basis van een voorlopige aanslag gedurende het jaar belasting betalen dan wel belasting terugvorderen. Achteraf bij uw belastingaangifte wordt bepaald of u te veel of te weinig heeft betaald dan wel teveel of te weinig heeft ontvangen. Ons administratiekantoor in Den Haag helpt u graag bij uw aangifte.
 • BTW-aangifte:
  Per maand, kwartaal of jaar dient u bij de belastingdienst een Btw-aangifte in te dienen. In de Btw-aangifte geeft u aan hoeveel btw u aan uw klanten heeft berekend en de BTW die u over ingekochte producten en/of diensten (de zogenaamde voorbelasting) heeft betaald. Ons administratiekantoor in Den Haag is op de hoogte van regels betreffende bijzondere situaties.
 • Opstellen van de jaarrekening:
  Een jaarrekening is simpel gezegd een overzicht van de financiële situatie van uw bedrijf. Voor de jaarrekening stelt ons administratiekantoor in Den Haag een balans en resultatenrekening op.
 • Verzorgen van toeslagen:
  Gek genoeg worden toeslagen met regelmaat door mensen over het hoofd gezien. Dit terwijl mensen hier in de meeste gevallen wel recht op hebben. Simpel gezegd zijn toeslagen bedragen die aan u door de belastingdienst worden uitbetaald om in bepaalde kosten tegemoet te komen. Deze tegemoetkoming hangt af van uw persoonlijke leefsituatie en het inkomen van u. Wanneer u een toeslagpartner heeft, dan hangt de hoogte van de tegemoetkoming ook hier vanaf. Ons administratiekantoor in Den Haag vraagt toeslagen voor u aan of wijzigt deze indien dit nodig is.

Wat zijn de voordelen van ons administratiekantoor in Den Haag?

 • Administratiekantoor Duijnisveld zorgt voor een persoonlijke aanpak waarbij u inzicht krijgt in uw administratie.
 • Wij zorgen ervoor dat uw belastingen op orde zijn.
 • Wanneer u weinig verstand heeft van (financiële) administratie of u simpelweg de tijd niet neemt hiervoor, kan administratie een lastige klus zijn. Ons administratiekantoor in Den Haag staat voor u klaar.
 • Uw gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden.
  Wij werken met persoonlijke archieven, waarbij iedere klant een persoonlijke ordner krijgt. Daarin worden al uw stukken van de belastingdienst bewaard met als gevolg dat gegevens makkelijk terug te vinden zijn. Nooit meer onduidelijkheden over de ingediende aangiftes! Bijkomend voordeel is dat uw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting digitaal wordt ingediend waarop volgend hij geprint wordt voor in uw persoonlijke ordner. Ons administratiekantoor in Den Haag werkt geordend.

Zoekt u een goed administratiekantoor in Den Haag? Dan zijn wij de juiste partij voor u!

Met onze werkzaamheden en voordelen op een rijtje is er genoeg reden om te kiezen voor ons administratiekantoor in Den Haag. Wij kunnen zowel bij u thuis werkzaamheden uitvoeren, zoals uw aangifte inkomstenbelasting, maar u kunt natuurlijk ok uw gegevens bij ons langsbrengen. Wij voeren uw aangifte vervolgens op kantoor uit. Bent u op zoek een hulp op het gebied van administratie? Kies voor Administratiekantoor Duijnisveld.

Contact met ons administratiekantoor in Den Haag

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van administratie? Neem gerust eens contact met ons op via 06-46046327. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u eventueel van passend en vrijblijvend advies. Voor meer informatie over Administratiekantoor Duijnisveld of informatie over wat wij als administratiekantoor in Den Haag voor u kunnen betekenen verwijzen wij u graag naar onze website. Hier kunt u informatie vinden over onze werkwijze, de diensten die wij leveren aan ondernemers en particulieren, tarieven en referenties. Ook kunt u telefonisch contact opnemen of per e-mail via info@administratiekantoor-duijnisveld.nl. Wij helpen u graag verder!