Boekhouding en administratie

Het voeren van een goede administratie is een vak apart en wordt door veel ondernemers vaak er ‘even’ bij gedaan. De kans is groot dat u fouten maakt, omdat het niet uw vak is. En als u denkt dat u klaar bent en de aangifte hebt verstuurd, is het mogelijk dat u teveel belasting heeft betaald. Immers, een aftrekpost vergeten kost u al gauw onnodig veel geld.

Het is dus voordeliger en makkelijker uw administratie uit te besteden: bekijk hier onze aantrekkelijke tarieven.

Boekhouder Zoetermeer

Hulp bij zelf boekhouden? Wij staan klaar voor u en denken met u mee!

U verricht zelf de boekhouding

Het kan ook zijn dat u zelf de boekhouding invoert middels online boekhouden. Ons administratiekantoor kan u hierin ondersteunen.

Bent u een startende ondernemer, dan begeleiden wij u met de inrichting van uw boekhouding. Uiteraard kunnen wij ook de eindejaarscontrole doen.

Op basis van de door u gevoerde boekhouding, kan onze boekhouder de jaarrekening opstellen en de belastingaangifte indienen.

Aangifte omzetbelasting

Onze boekhouder kan de BTW-aangifte voor u verzorgen. Wij werken één keer per maand, dan wel per kwartaal, uw boekhouding bij op basis van de door u aangeleverde gegevens. Zodra deze is bijgewerkt, dienen wij tijdig uw aangifte omzetbelasting in.

Opstellen jaarrekening

Op basis van de gegevens uit uw financiële administratie kan onze boekhouder uw jaarrekening samenstellen. De jaarrekening is een rapportage dat gebruikt kan worden voor de jaarlijkse belastingaangifte en bij eventuele financieringsaanvragen. Het geeft een goed beeld van de financiële situatie van een onderneming.

De jaarrekening kunnen wij, op verzoek, beknopt of uitgebreid (inclusief kengetallen, toelichting van balansposten, analyse van exploitatierekening) opstellen.

Administratiekantoor Duijnisveld: uw boekhouder in Zoetermeer

Wij zorgen voor een volledige en tijdige oplevering van de aangifte.

Aangifte inkomstenbelasting

Of u nu een zzp’er of freelancer bent, een eenmanszaak of een vennootschap onder firma (VOF) heeft, de aangifte inkomstenbelasting kan voor u tot slapeloze nachten leiden. Dit is absoluut niet nodig. Wij zorgen ervoor dat uw belastingaangifte tijdig naar de belastingdienst wordt verzonden.

Onze boekhouder kent uw persoonlijke situatie en zal u adviseren over de te behalen fiscale voordelen.

Geïnteresseerd?

Kunnen wij wat voor u betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Ons administratiekantoor in Zoetermeer (wijk Meerzicht) is de juiste keuze!